Ajánló

Terra Nova 1. évad



Terra Nova - 1. évad (Terra Nova)

A sorozat amit sokan vártunk.
Spielberg papa új alkotása.

Pusztulásra ítélt föld, időutazás, és töménytelen dinoszaurusz...

FELIRATOS!

01-02, 03, 04, 05, 06, 07


Revenge 1. évad



Revenge - 1. évad (Revenge)
A nagyon erős, rejtélyközpontú átívelő szállal felturbózott Revenge-et kétféleképp lehet elkezdeni nézni: úgy, hogy ismerjük az alapsztorit és úgy, hogy semmit sem tudunk róla. Jó, ez nem spanyolviasz, minden sorozatnál az a helyzet, de a Revenge esetében nulláról indulni teljesen más élmény lehet, hiszen már az egymondatos történet is ellő pár poént, ezért a két fő csavart hanyagolni fogom a kritikában.

FELIRATOS!

01, 02, 03, 04, 05, 06


Gyilkos elmék 7. évad

Gyilkos elmék
Gyilkos elmék

A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.

Gyilkos elmék - 7. évad (Criminal Minds)
FELIRATOS!
01, 02, 03, 04, 05


Glee - Sztárok leszünk! 3. évad


Glee - Sztárok leszünk!
Egykor a McKinley gimnázium énekkara volt az egyik legjobb az országban, de mostanság csak a máshonnan kitaszított lúzereket fogja össze. A korábban szintén énekkaros tanár azonban felkarolja a társaságot, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az iskola kórusa ismét híres legyen.

Sztárok leszünk! - 3. évad (Glee)
FELIRATOS!
01, 02, 03


A vámpír, a vérfarkas és a szellem 3. évad

A vámpír, a vérfarkas és a szellem
A vámpír, a vérfarkas és a szellem

Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchell-t, a 120 éves vámpírt, George-ot, a hiperintellignes vérfarkast és Annie-t a rejtélyes körülmények közt elhunyt, tömegiszonyos szellemet. Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg... rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan vidám.


3. évad


01


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...