Ajánló

Odaát 7. évad

Odaát
Odaát

A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Dean Winchester (Jared Padalecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. Ellentétben bátyjával, Dean-nel (Jensen Ackles), Sam visszautasítja a családfő megszállott kutatását, hogy leleplezze a bűnös erőt, amely elvette az anyjuk életét. Apjuk titokzatos telefonüzenete egy kaliforniai városba vezeti a Winchester testvéreket, ahol megmagyarázhatatlan halálesetek tartják félelemben a lakosokat. Hamarosan szembe kell nézniük a helyi legendával, a fehér ruhás hölggyel, a kísérteties és gyönyörű stoppossal, aki a környék útjain vándorol éjszakánként, fiatal férfiakat csábítva a halálba.

Odaát - 7. évad (Supernatural)
FELIRATOS
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


A rejtély 4. évad

A rejtély
A rejtély (Fringe)
A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.

 4. évad
(feliratos)
01, 02, 03, 04


The Playboy Club 1. évad



The Playboy Club - 1. évad (The Playboy Club)

FELIRATOS!
01, 02, 03


Misfits 3. évad


Misfits

Van egy csapat fiatalkorú bűnöző valami lerobbant angol kisvárosban, akiknek közösségi munkát kell végezni és egy nap jön valami vihar, amitől szuperképességeik lesznek. Hogy ne legyen egyszerű, mindenki érzi, hogy a vihar változást hozott, de nagyon lassan ébrednek rá arra, hogy szuperképességeket, és abból is milyet szereztek.

Misfits - 3. évad (Misfits)
FELIRATOS!
00, 01, 02


Castle 4. évad

Castle

Castle
 A sorozat ott kezdődik, hogy valaki egy híres krimi író könyvei alapján öl embereket sorban, ezért a rendőrség először kihallgatja az írót, aztán pedig bevonja a nyomozásba. Na, az első rész ez a nyomozás, de nyugi, nem 22 epizódnyira húzták szét a dolgot szerencsére. Hogy miképp marad ott rocksztárként viselkedő írónk a rendőrség köreiben, azt majd meglátjátok. Mert hát ott marad, sorozatról van itt szó kérem szépen.

Castle - 4. évad (Castle)
Feliratos
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


Agymenők 5. évad

 
Agymenők
 Sorozat két kvantumfizikusról, akik zsenik a tudományukban, de természetesen a mindennapi életben teljesen kukák - akárcsak full geek haverjaik. Egyikük sem érti meg, hogy a tudományos megközelítés nem működik, ha romantikáról van szó, amikor belép életükbe a NŐ, a szomszéd lány, aki tanít nekik az életről egyet s mást.

5. évad
(feliratos)
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07


Whitechapel 2. évad


Whitechapel - 2. évad (Whitechapel)

FELIRATOS!

01, 02, 03


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...